Privacybeleid

Uw privacy is belangrijk voor ons. Het is Geekflare's beleid om uw privacy te respecteren en te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving met betrekking tot alle persoonlijke informatie die we over u kunnen verzamelen, ook via onze website, https://geekflare.comen andere sites die we bezitten en beheren.

Persoonlijke informatie is alle informatie over jou die gebruikt kan worden om je te identificeren. Dit omvat informatie over u als persoon (zoals naam, adres en geboortedatum), uw apparaten, betalingsgegevens en zelfs informatie over hoe u een website of online dienst gebruikt.

Als onze site koppelingen naar sites en diensten van derden bevat, dient u zich ervan bewust te zijn dat deze sites en diensten hun eigen privacybeleid hebben. Als u een koppeling naar inhoud van derden volgt, moet u de informatie over hun privacybeleid lezen over hoe zij persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken. Dit privacybeleid is niet van toepassing op uw activiteiten nadat u onze site hebt verlaten.

Laatst bijgewerkt: 02 maart 2023

Informatie die we verzamelen

Informatie die we verzamelen valt in twee categorieën: "Vrijwillig verstrekte" informatie en "automatisch verzamelde" informatie.

"Vrijwillig verstrekte" informatie verwijst naar alle informatie die u bewust en actief aan ons verstrekt tijdens het gebruik van of deelname aan onze diensten en promoties.

"Automatisch verzamelde" informatie verwijst naar alle informatie die automatisch door uw apparaten wordt verzonden tijdens de toegang tot onze producten en diensten.

Loggegevens

Wanneer u onze website bezoekt, kunnen onze servers automatisch de standaardgegevens registreren die door uw webbrowser worden verstrekt. Het kan gaan om het Internet Protocol (IP)-adres van uw apparaat, uw browsertype en -versie, de pagina's die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op elke pagina doorbrengt en andere details over uw bezoek.

Als u tijdens het gebruik van de site bepaalde fouten tegenkomt, kunnen we bovendien automatisch gegevens verzamelen over de fout en de omstandigheden waarin deze zich voordeed. Deze gegevens kunnen technische details bevatten over uw apparaat, wat u probeerde te doen toen de fout optrad en andere technische informatie met betrekking tot het probleem. U kunt al dan niet op de hoogte worden gesteld van dergelijke fouten, zelfs op het moment dat ze optreden, dat ze zijn opgetreden of wat de aard van de fout is.

Houd er rekening mee dat, hoewel deze informatie op zichzelf niet persoonlijk identificeerbaar is, het mogelijk kan zijn deze te combineren met andere gegevens om individuele personen persoonlijk te identificeren.

Apparaatgegevens

Wanneer u onze website bezoekt of onze diensten gebruikt, kunnen we automatisch gegevens over uw apparaat verzamelen, zoals:

  • Type apparaat
  • Besturingssysteem
  • Unieke apparaat-id's
  • Apparaatinstellingen
  • Geo-locatiegegevens

Gegevens die we verzamelen kunnen afhankelijk zijn van de individuele instellingen van je apparaat en software. We raden je aan het beleid van de fabrikant van je apparaat of softwareleverancier te controleren om te weten welke informatie zij aan ons beschikbaar stellen.

Persoonlijke informatie

We kunnen om persoonlijke informatie vragen - bijvoorbeeld wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of wanneer u contact met ons opneemt - die een of meer van de volgende gegevens kan bevatten:

  • Naam
  • E-mail
  • Telefoon/mobiel nummer
  • Thuis-/postadres

Transactiegegevens

Transactiegegevens zijn gegevens die zich verzamelen tijdens de normale werking van ons platform. Dit kunnen transactierecords, opgeslagen bestanden, gebruikersprofielen, analysegegevens en andere statistieken zijn, evenals andere soorten informatie die wordt aangemaakt of gegenereerd wanneer gebruikers onze services gebruiken.

Legitieme redenen voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens

We verzamelen en gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen wanneer we daar een legitieme reden voor hebben. In dat geval verzamelen we alleen persoonlijke gegevens die redelijkerwijs nodig zijn om onze diensten aan u te leveren.

Verzamelen en gebruiken van informatie

We kunnen persoonlijke gegevens van u verzamelen wanneer u een van de volgende dingen doet op onze website:

  • Registreren voor een account
  • Een abonnement kopen
  • Meld je aan om updates van ons te ontvangen via e-mail of sociale mediakanalen
  • Een mobiel apparaat of webbrowser gebruiken om toegang te krijgen tot onze content
  • Neem contact met ons op via e-mail, sociale media of een vergelijkbare technologie
  • Als je ons vermeldt op sociale media

We kunnen informatie verzamelen, bewaren, gebruiken en openbaar maken voor de volgende doeleinden, en persoonlijke informatie zal niet verder worden verwerkt op een manier die onverenigbaar is met deze doeleinden:

  • om u te voorzien van de belangrijkste functies en diensten van ons platform
  • om u in staat te stellen uw ervaring op onze website aan te passen of te personaliseren
  • om contact met u op te nemen en met u te communiceren
  • voor reclame en marketing, inclusief om u promotionele informatie te sturen over onze producten en diensten en informatie over derden die volgens ons interessant voor u kunnen zijn
  • om u toegang te geven tot en gebruik te laten maken van onze website, bijbehorende applicaties en bijbehorende sociale mediaplatforms
  • voor interne registratie en administratieve doeleinden
  • om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen en om eventuele geschillen op te lossen
  • om alle inhoud (bijv. berichten en opmerkingen) die u indient en die wij op onze website publiceren van een naam te voorzien
  • voor beveiliging en fraudepreventie, en om ervoor te zorgen dat onze sites en apps veilig en beveiligd zijn en gebruikt worden in overeenstemming met onze gebruiksvoorwaarden
  • voor technische beoordeling, inclusief om onze app, aanverwante applicaties en aanverwante sociale mediaplatforms te bedienen en te verbeteren

We kunnen vrijwillig verstrekte en automatisch verzamelde persoonlijke informatie combineren met algemene informatie of onderzoeksgegevens die we ontvangen van andere betrouwbare bronnen. Als u ons bijvoorbeeld uw locatie doorgeeft, kunnen we dit combineren met algemene informatie over valuta en taal om u een verbeterde ervaring van onze site en service te bieden.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Wanneer we persoonlijke informatie verzamelen en verwerken, en zolang we deze informatie bewaren, zullen we deze beschermen met commercieel aanvaardbare middelen om verlies en diefstal te voorkomen, evenals onbevoegde toegang, openbaarmaking, kopiëren, gebruik of wijziging.

Hoewel we ons best zullen doen om de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt te beschermen, wijzen we erop dat geen enkele methode van elektronische transmissie of opslag 100% veilig is en dat niemand absolute gegevensbeveiliging kan garanderen.

U bent verantwoordelijk voor de keuze van een wachtwoord en de algehele beveiliging ervan, en voor de beveiliging van uw eigen informatie binnen de grenzen van onze services. Zorg er bijvoorbeeld voor dat wachtwoorden voor toegang tot je persoonlijke informatie en accounts veilig en vertrouwelijk zijn.

Hoe lang we uw persoonlijke gegevens bewaren

We bewaren je persoonlijke gegevens niet langer dan nodig is. Deze periode kan afhangen van waarvoor we uw informatie gebruiken, in overeenstemming met dit privacybeleid. Als u ons bijvoorbeeld persoonlijke informatie hebt verstrekt als onderdeel van het aanmaken van een account bij ons, kunnen we deze informatie bewaren zolang uw account bestaat in ons systeem. Als uw persoonlijke gegevens niet langer nodig zijn voor dit doel, verwijderen we ze of maken we ze anoniem door alle gegevens waarmee u kunt worden geïdentificeerd te verwijderen.

Indien nodig kunnen we uw persoonlijke gegevens echter bewaren om te voldoen aan een wettelijke, boekhoudkundige of rapportageverplichting of voor archiveringsdoeleinden in het algemeen belang, wetenschappelijke of historische onderzoeksdoeleinden of statistische doeleinden.

Privacy van kinderen

We richten geen van onze producten of diensten direct op kinderen jonger dan 13 jaar en we verzamelen niet bewust persoonlijke informatie over kinderen jonger dan 13 jaar.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

We kunnen persoonlijke informatie bekendmaken aan:

  • een moedermaatschappij, dochteronderneming of filiaal van ons bedrijf
  • externe serviceproviders om hen in staat te stellen hun diensten te verlenen, met inbegrip van (zonder beperking) IT-serviceproviders, aanbieders van gegevensopslag, hosting en servers, advertentienetwerken, analytics, foutenloggers, incassobureaus, aanbieders van onderhoud of probleemoplossing, marketing- of reclameproviders, professionele adviseurs en exploitanten van betalingssystemen
  • onze werknemers, aannemers en/of gerelateerde entiteiten
  • onze bestaande of potentiële agenten of zakenpartners
  • kredietinformatiebureaus, rechtbanken, gerechtshoven en regelgevende instanties, indien u niet betaalt voor goederen of diensten die wij aan u hebben geleverd
  • rechtbanken, gerechtshoven, regelgevende instanties en wetshandhavers, zoals vereist door de wet, in verband met huidige of toekomstige juridische procedures, of om onze wettelijke rechten vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen
  • derden, met inbegrip van agenten of onderaannemers, die ons helpen bij het verstrekken van informatie, producten, diensten of direct marketing aan u
  • derden om gegevens te verzamelen en te verwerken
  • een entiteit die al onze activa en bedrijfsactiviteiten koopt, of waaraan we deze overdragen

Derden die we momenteel gebruiken zijn onder andere:

  • Google Analytics
  • mailerlite
  • SendInBlue
  • Google Adsense
  • Paypal
  • Streep

Uw rechten en het beheer van uw persoonlijke gegevens

Jouw keuze: Door persoonlijke informatie aan ons te verstrekken, begrijpt u dat wij uw persoonlijke informatie zullen verzamelen, bewaren, gebruiken en openbaar maken in overeenstemming met dit privacybeleid. U hoeft geen persoonlijke informatie aan ons te verstrekken, maar als u dat niet doet, kan dat invloed hebben op uw gebruik van onze website of de producten en/of diensten die erop of erdoor worden aangeboden.

Informatie van derden: Als we persoonlijke informatie over u ontvangen van een derde partij, zullen we deze beschermen zoals uiteengezet in dit privacybeleid. Als u een derde bent die persoonlijke gegevens over iemand anders verstrekt, verklaart en garandeert u dat u toestemming hebt van deze persoon om de persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken.

Marketingtoestemming: Als u eerder hebt ingestemd met het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor direct marketing, kunt u op elk moment van gedachten veranderen door contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Toegang: U kunt informatie opvragen over de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.

Correctie: Als u van mening bent dat de informatie die wij over u hebben onnauwkeurig, verouderd, onvolledig, irrelevant of misleidend is, neem dan contact met ons op via de gegevens in dit privacybeleid. We zullen redelijke stappen ondernemen om de informatie die onjuist, onvolledig, misleidend of verouderd blijkt te zijn, te corrigeren.

Non-discriminatie: We zullen u niet discrimineren voor het uitoefenen van uw rechten op uw persoonlijke gegevens. Tenzij uw persoonlijke gegevens nodig zijn om u een bepaalde dienst of aanbieding te leveren (bijvoorbeeld het verwerken van transactiegegevens), zullen we u geen goederen of diensten weigeren en/of u andere prijzen of tarieven in rekening brengen voor goederen of diensten, inclusief het verlenen van kortingen of andere voordelen, of het opleggen van boetes, of u een ander niveau of kwaliteit van goederen of diensten leveren.

Kennisgeving van datalekken: We zullen de wetten naleven die op ons van toepassing zijn met betrekking tot elke inbreuk op gegevens.

Klachten: Als u van mening bent dat wij een relevante wet inzake gegevensbescherming hebben overtreden en een klacht wilt indienen, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens en geef ons alle details over de vermeende overtreding. We zullen uw klacht onmiddellijk onderzoeken en u schriftelijk antwoorden met de uitkomst van ons onderzoek en de stappen die we zullen nemen om uw klacht af te handelen. U hebt ook het recht om contact op te nemen met een regelgevende instantie of gegevensbeschermingsautoriteit met betrekking tot uw klacht.

Afmelden: Als u zich wilt afmelden voor onze e-maildatabase of wilt afzien van communicatie (inclusief marketingcommunicatie), neem dan contact met ons op via de gegevens in dit privacybeleid of maak gebruik van de afmeldmogelijkheden in de communicatie. Het kan zijn dat we u om specifieke informatie moeten vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen.

Gebruik van cookies

We gebruiken "cookies" om informatie over u en uw activiteiten op onze site te verzamelen. Een cookie is een klein stukje informatie dat onze website op uw computer opslaat en bij elk bezoek opent, zodat we kunnen begrijpen hoe u onze site gebruikt. Dit helpt ons om u inhoud te tonen op basis van de voorkeuren die u hebt opgegeven.

Raadpleeg onze Cookiebeleid voor meer informatie.

Instructie voor het verwijderen van Facebook-gegevens

We gebruiken Facebook voor sociale verificatie en als u dergelijke gegevens wilt verwijderen, kunt u de onderstaande instructies volgen.

  • Ga naar Instellingen en privacy van je Facebook-account. Klik op Instellingen.
  • Ga naar Apps en websites om al uw Apps-activiteiten te bekijken.
  • Selecteer het keuzevak voor Geekflare AI.
  • Klik op de Verwijder knop.

Bedrijfsoverdrachten

Als wij of onze activa worden overgenomen, of in het onwaarschijnlijke geval dat wij failliet gaan of failliet gaan, zullen wij gegevens, waaronder uw persoonsgegevens, opnemen in de activa die worden overgedragen aan partijen die ons overnemen. U erkent dat dergelijke overdrachten kunnen plaatsvinden en dat partijen die ons overnemen, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, uw persoonlijke gegevens kunnen blijven gebruiken in overeenstemming met dit beleid, dat zij zullen moeten overnemen aangezien het de basis vormt voor alle eigendoms- of gebruiksrechten die wij op dergelijke gegevens hebben.

Grenzen van ons beleid

Onze website kan links bevatten naar externe sites die niet door ons worden beheerd. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over de inhoud en het beleid van die sites en dat we geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid kunnen aanvaarden voor hun respectieve privacypraktijken.

Wijzigingen in dit beleid

Naar eigen goeddunken kunnen we ons privacybeleid wijzigen om updates van onze bedrijfsprocessen, huidige aanvaardbare praktijken of wijzigingen in de wet- of regelgeving te weerspiegelen. Als we besluiten dit privacybeleid te wijzigen, zullen we de wijzigingen hier bekendmaken via dezelfde koppeling als waarmee u toegang hebt tot dit privacybeleid.

Als de wijzigingen belangrijk zijn, of als de toepasselijke wetgeving dit vereist, zullen we contact met u opnemen (op basis van de door u geselecteerde voorkeuren voor communicatie van ons) en al onze geregistreerde gebruikers met de nieuwe gegevens en koppelingen naar het bijgewerkte of gewijzigde beleid.

Als dit wettelijk vereist is, zullen we uw toestemming vragen of u de mogelijkheid geven om in te stemmen met of af te zien van, indien van toepassing, elk nieuw gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Aanvullende informatie voor naleving van de GDPR (General Data Protection Regulation) (EU)

Gegevensbeheerder / Gegevensverwerker

De GDPR maakt onderscheid tussen organisaties die persoonlijke informatie verwerken voor hun eigen doeleinden (bekend als "gegevensverwerkers") en organisaties die persoonlijke informatie verwerken namens andere organisaties (bekend als "gegevensverwerkers"). Wij, Geekflare, gevestigd op het adres in onze Contact sectie, zijn een Gegevensverwerker met betrekking tot de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen verzamelen en gebruiken als we daartoe wettelijk gerechtigd zijn. In dat geval zullen we uw persoonlijke gegevens op een wettige, eerlijke en transparante manier verzamelen en gebruiken. Als we uw toestemming vragen om uw persoonlijke gegevens te verwerken en u jonger bent dan 16 jaar, vragen we uw ouder of wettelijke voogd om toestemming om uw persoonlijke gegevens voor dat specifieke doel te verwerken.

Onze wettelijke grondslagen zijn afhankelijk van de diensten die u gebruikt en de manier waarop u ze gebruikt. Dit betekent dat we uw informatie alleen op de volgende gronden verzamelen en gebruiken:

Wanneer u ons toestemming geeft om uw persoonlijke gegevens te verzamelen en te gebruiken voor een specifiek doel. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door gebruik te maken van de faciliteiten die wij bieden; dit heeft echter geen invloed op het gebruik van uw gegevens dat al heeft plaatsgevonden. U kunt toestemming geven om uw e-mailadres op te geven voor het ontvangen van marketinge-mails van ons. Hoewel u zich op elk gewenst moment kunt afmelden, kunnen we geen e-mails terugroepen die we al hebben verzonden. Als u nog meer vragen hebt over hoe u uw toestemming kunt intrekken, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens in het gedeelte Contact van dit privacybeleid.

Uitvoering van een contract of transactie

Wanneer u een contract of transactie met ons bent aangegaan, of om voorbereidende stappen te nemen voordat wij een contract of transactie met u aangaan. Als u bijvoorbeeld een product, dienst of abonnement van ons koopt, moeten we mogelijk uw persoonlijke en betalingsgegevens gebruiken om uw bestelling te verwerken en te leveren.

Onze legitieme belangen

Wanneer wij dit noodzakelijk achten voor onze legitieme belangen, zoals het leveren, exploiteren, verbeteren en communiceren van onze diensten. We beschouwen onze legitieme belangen als onderzoek en ontwikkeling, inzicht in ons publiek, marketing en promotie van onze diensten, maatregelen om onze diensten efficiënt te laten werken, marketinganalyse en maatregelen om onze wettelijke rechten en belangen te beschermen.

Naleving van de wet

In sommige gevallen hebben we een wettelijke verplichting om uw persoonlijke gegevens te gebruiken of te bewaren. Dergelijke gevallen kunnen zijn (maar zijn niet beperkt tot) gerechtelijke bevelen, strafrechtelijke onderzoeken, verzoeken van de overheid en wettelijke verplichtingen. Als u meer vragen hebt over de manier waarop wij persoonlijke gegevens bewaren om aan de wet te voldoen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens in het gedeelte Contact van dit privacybeleid.

Internationale doorgiften buiten de Europese Economische Ruimte (EER)

We zorgen ervoor dat elke overdracht van persoonlijke informatie van landen in de Europese Economische Ruimte (EER) naar landen buiten de EER wordt beschermd door passende waarborgen, bijvoorbeeld door het gebruik van standaardclausules voor gegevensbescherming die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie, of het gebruik van bindende bedrijfsregels of andere wettelijk aanvaarde middelen.

Uw rechten en het beheer van uw persoonlijke gegevens

Beperken: Je hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van je persoonlijke gegevens te beperken als (i) je bezorgd bent over de nauwkeurigheid van je persoonlijke gegevens; (ii) je van mening bent dat je persoonlijke gegevens onrechtmatig zijn verwerkt; (iii) je ons nodig hebt om de persoonlijke gegevens uitsluitend te bewaren ten behoeve van een rechtsvordering; of (iv) we bezig zijn met het in overweging nemen van je bezwaar met betrekking tot de verwerking op basis van legitieme belangen.

Bezwaar maken tegen verwerking: U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens die is gebaseerd op onze legitieme belangen of ons openbaar belang. In dat geval moeten we dwingende legitieme gronden voor de verwerking aanvoeren die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden, om door te kunnen gaan met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Gegevensportabiliteit: U kunt het recht hebben om een kopie op te vragen van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren. Waar mogelijk zullen we deze informatie verstrekken in CSV-formaat of een ander gemakkelijk leesbaar machineformaat. U kunt ook het recht hebben om te verzoeken dat wij deze persoonlijke informatie aan een derde partij overdragen.

Verwijdering: U kunt te allen tijde het recht hebben om ons te verzoeken de persoonlijke gegevens die wij over u hebben te verwijderen, en wij zullen redelijke stappen ondernemen om uw persoonlijke gegevens uit onze huidige records te verwijderen. Als u ons vraagt om uw persoonlijke gegevens te verwijderen, zullen we u laten weten hoe de verwijdering uw gebruik van onze website of producten en diensten beïnvloedt. Er kunnen uitzonderingen zijn op dit recht om specifieke wettelijke redenen die we, indien van toepassing, voor u uiteen zullen zetten in antwoord op uw verzoek. Als u uw account beëindigt of verwijdert, verwijderen wij uw persoonlijke gegevens binnen 15 dagen na de verwijdering van uw account. Houd er rekening mee dat zoekmachines en vergelijkbare derden nog steeds kopieën kunnen bewaren van uw persoonlijke informatie die ten minste eenmaal openbaar is gemaakt, zoals bepaalde profielinformatie en openbare opmerkingen, zelfs nadat u de informatie van onze services hebt verwijderd of uw account hebt gedeactiveerd.

Neem contact met ons op

Als u vragen of zorgen hebt over uw privacy, kunt u contact met ons opnemen via de volgende gegevens:

Geekflare LTD
https://geekflare.com/contact